Onthaasten bij "de Haas" te Zeerijp

De vakantiewoning

Het huis is een particuliere vakantiewoning voor 5 à 6 personen. Het is gelegen tussen de akkers en weilanden aan de lokale weg van Zeerijp naar Loppersum.

De Haas biedt een grote afgesloten tuin met appelboomgaard. Het huisje heeft geen directe buren en ligt aan een doodlopend weggetje met slechts wandelaars en ruiters en voorbijgangers.

Daarnaast heeft de plek rondom schitterende vergezichten op het mooie Groningse land.

Het knusse sfeervolle boerderijtje uit 1890 is in 2012 geheel gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Het huisje heeft een ruime woonkamer met een confortabele bank en stoelen. Aansluitend een keuken met nieuwe apparatuur.

Beneden bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedstee. De douche en toilet bevinden zich op de begane grond. Het huis is centraal verwarmd. Er is een wasmachine aanwezig. Tevens is er internet en zijn er een tv en radio aanwezig.

De tuin heeft een terras voorzien van tuinmeubelen. In het schuurtje is voldoende ruimte voor de fietsen. In de boomgaard van een halve hectare kan eindeloos gespeeld worden, verstoppertje, appels zoeken in de herfst of reeën bekijken die regelmatig komen grazen.

Het huisje is geschikt voor 4 volwassen (en eventueel 2 kinderen).
In het huisje mag niet gerookt worden.