Reacties van gasten


29 Januari 2020

Zon heb ik weinig gezien. Het was guur en koud, maar dat weet je in januari. Ik loop in etappes het 'Nederlandse kustpad' en dat voert vlak langs De Haas. Vanuit het huisje heb ik flinke einden gewandeld en als ik moe, koud en soms nat terugkeerde kreeg ik een heerlijk warm en geborgen onthaal door De Haas.

Een heerlijk plekje met volmaakte rust en stilte. Heel anders dan in het jachtige Noord-Holland waar ik woon en werk. Ik geniet deze week. De keuze voor dit huisje was de juiste.

Carin bedankt!


3 Januari 2020

Op 2e kerstdag struikelde ik: gekneusde pols en gekneusde ribben. Pijnlijk!! Gaan we nog naar het vakantiehuis of blijven we thuis? Besloten om toch te gaan en daar hebben we geen spijt van gehad! André heeft lekker alle kanten op gefietst (racefiets en mountainbike) en ik heb heerlijk op de bank gebivakkeerd en veel gelezen.

Het is een heerlijk, comfortabel huis. De lichtjesboom is een echte eye-catcher en de rust en stilte rondom het huis zijn heel bijzonder voor ons Hagenaars.

We zijn een beetje verliefd geworden op dit plekje, dus we komen terug.

Els


25 Oktober 2019

Goedemorgen. Alweer een week voorbij!

We hebben opnieuw genoten van De Haas en het Hogeland. Wat een prachtige vergezichten! Er wordt nog druk op het land gewerkt, wat vooral tegen de avond de indruk wekt dat er dinosauriërs in het land staan... We hebben bijzondere paddestoelen gezien, een heerlijke koffietafel gehad in Houwerzijl, iedere avond een rondje "tot de brug" gedaan.

Maar favoriet is de borg Ewsum met de borg wandeling! Wat een bloemenpracht.

Graag tot ziens,
Tim, Evelien en Jitske


8 Augustus 2019

Beste Carin,

We hebben wederom twee heerlijke weken gehad. De reeën lieten het deze keer afweten, maar dat mocht de pret niet drukken.
Bedankt weer voor de hartelijke ontvangst en voor de goede tip voor de fietsenverhuur. We hebben de prachtige paden gefietst. Het allerbeste voor jou en je gezin en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
Heiko en Irma


26 juli 2019

Beste Carin,

Aan ons de eer om de eerste bladzijde van dit gastenboek te vullen!
Carin het was weer heerlijk. Eigenlijk hebben we alles vorige keren al gezegd: het fijne huis, de rust, het prachtige Hoge Land, de ree (yes!) en de vriendelijke mensen. We gaan weer opgeladen naar huis.

Liefs van Asmel & Jan Willem